lørdag 14. april 2012

Konfirmasjonskort

Tre gutte komfirmasjonskort jeg laget i påsken. Inspirasjonen til disse kortene har jeg fått av Inger  Jeg har brukt aluminiumstape på bakgrunnen, embossa i big shoten,  malt med svart maling som jeg har tørket av igjen. Motivene har jeg funnet på nettet.
Nå blir det ikke flere blogginnlegger her på en stund, på torsdag i neste uke overtar jeg det nye huset, da blir det vasking og flytting den neste uka., det blir gøy! :) I dag har meg og jentene vært på ikea og handlet inn ting og tang til kjøkkenet, og jeg fikk kjøpt meg seng på bohus. 
Jeg kommer sterkere tilbake når ting er på plass, og roen senker seg, :) 








søndag 8. april 2012

lørdag 7. april 2012

Bursdagskort

Fant dette fargeleggingsbildet av Moxie girl på nettet, som inspirerte meg til å ta fram promarkersene igjen. Kortet ble et enkelt  bursdagskort med bruk av restepapirer





torsdag 5. april 2012

Posekort

I dag har jeg faktisk laget kort! et posekort ble det, på bestilling. Jeg har planer om 2-3 til, men det blir ikke i dag, tror jeg :)















Memories

Her kommer en gammel LO som jeg tok ut fra bloggen min for lenge siden, men har ikke lagt den inn igjen. I






onsdag 4. april 2012

To konfirmasjonskort


To enkle konfirmasjonskort. Jeg har brukt aluminiumstape, på kartong deretter brukt embossingplater  og kjørt gjennom big shoten. På det nederste har jeg brukt motiv stempel fra North Stamps, tekst stempler fra kort og godt. 






tirsdag 3. april 2012

Martines bokprosjekt

For noen uker siden hadde min eldste datter, Martine et prosjekt på skolen.. De skulle lage en barnebok med tekst og bilder, alder 5-6 år. Hun går vg2 barn og ungdom. hele vinterferien gikk med til tegning og liming, med litt ideer og hjelp fra meg. teksten og utformingen hadde hun allerede skrevet og bestemt på forhånd. Her er alle bildene fra boken, alle menneskene pluss litt til har martine tegnet og fargelagt med promarkers, ellers har hun brukt tapeter til gulv og vegger, og diverse småting jeg hadde liggende. Hun fikk 6 er på boken og prosjektet og var selvfølgelig kjempefornøyd, det var jeg også ;)